Uzená šunka
29.01.2013 13:50
Foss Family Hams / Recept rodiny Fossů na uzenou šunku
Toto je starý recept z kanadské prérie na uzenou šunku a slaninu.
Suroviny na přípravu
• 50 kg šunky nebo slaniny
• 4 kg soli
• 1.5 kg cukru
• 60 ml salnitru (ledek, používá se v potravinářství při nakládání masa)
• 16 l horké...
Venkovské kuře
29.01.2013 13:47
Country Chicken / Venkovské kuře
Suroviny na přípravu
• jedno 1 – 1.5 kg kuře, čtvrcené
Marináda:
• 500 ml jablečného octa
• 250 ml oleje
• 5 ml bílého pepře
• 5 ml soli
• 15 ml směsi koření
• 15 ml mletého česneku
• 1 vejce
Příprava
V míse střední velikosti smíchejte suroviny na marinádu. Kuře...
Žebírka a la West Coast
29.01.2013 13:46
Rubbed Ribs West Coast Style / Žebírka a la West Coast
Suroviny na přípravu
Směs na žebírka :
• 3 skořicové lusky
• 60 ml anýzu
• 60 ml fenyklu
• 60 ml celého pepře
• 90 ml hnědého cukru
• 2 pláty žebírek (cca 1.25 – 1.5 kg)
• 125 ml teriyaki omáčky
Příprava
Noc před plánovanou přípravou pokrmu...
Tipy na uzení -Žebírka a la West Coast
29.01.2013 13:34
Rubbed Ribs West Coast Style / Žebírka a la West Coast
Suroviny na přípravu
Směs na žebírka :
• 3 skořicové lusky
• 60 ml anýzu
• 60 ml fenyklu
• 60 ml celého pepře
• 90 ml hnědého cukru
• 2 pláty žebírek (cca 1.25 – 1.5 kg)
• 125 ml teriyaki omáčky
Příprava
Noc před plánovanou přípravou pokrmu...
leták
28.01.2013 17:41
lleták1m.doc1.docx (1 007,3 kB)
letak2m.doc1.docx (2,1 MB)
Udírna Bradley video
28.01.2013 17:23
https://www.youtube.com/watch?v=Ytl0tCLpgbM&list=UUegK3JsEj-xbitQ8Wdk0EAA
Udírny Bradley a D.E.M.S.
28.01.2013 17:18
Digitální udírna Bradley,
Manuální udírna D.E.M.S. na štěpky
Zajímají Vás ceny energií ?
28.01.2013 16:02
Pak nás kontaktujte pro více nezávazných informací. Rozhodnutí, zda chcete ušetřit, necháme na základě získaných informaci, zcela na Vás.
Chcete svoji uzenou zeleninu, žampiony nebo sýry?
28.01.2013 15:48
Uzení s udírnami Bradley nabývá nového rozměru, pokud zvážíte jednoduchost jejich používání. Zkoušeli jste již uzenou zeleninu? Nebo žampiony? Oříšky?Nebo dokonce vlastní uzený sýr? Všechny tyto potraviny se udí studeným kouřem za relativně nízké teploty. Nevyžadují zdaleka tak dlouhou dobu...
Napište nám!
28.01.2013 15:04
Byli jste u nás spokojeni? Chcete se s námi podělit o své zkušenosti? Chcete získat více informací? Neváhejte a napište nám. Vaše názory jsou cennými podněty k neustálému zlepšování našich služeb. Navíc jakákoliv pochvala od spokojeného zákazníka je nejlepší odměnou naší práce.
Záznamy: 11 - 20 ze 21