Vždy něco navíc

Ing. Milan Dvořák , Bohumil Dvořák

Prostějov
E-SHOP www.udirny7.webnode.cz
773236479 , 777043204
dvobchod@seznam.cz

Archiv článků

Uzená šunka

29.01.2013 13:50
Foss Family Hams / Recept rodiny Fossů na uzenou šunku Toto je starý recept z kanadské prérie na uzenou šunku a slaninu. Suroviny na přípravu • 50 kg šunky nebo slaniny • 4 kg soli • 1.5 kg cukru • 60 ml salnitru (ledek, používá se v potravinářství při nakládání masa) • 16 l horké...

Venkovské kuře

29.01.2013 13:47
Country Chicken / Venkovské kuře Suroviny na přípravu • jedno 1 – 1.5 kg kuře, čtvrcené Marináda: • 500 ml jablečného octa • 250 ml oleje • 5 ml bílého pepře • 5 ml soli • 15 ml směsi koření • 15 ml mletého česneku • 1 vejce Příprava V míse střední velikosti smíchejte suroviny na marinádu. Kuře...

Žebírka a la West Coast

29.01.2013 13:46
Rubbed Ribs West Coast Style / Žebírka a la West Coast Suroviny na přípravu Směs na žebírka : • 3 skořicové lusky • 60 ml anýzu • 60 ml fenyklu • 60 ml celého pepře • 90 ml hnědého cukru • 2 pláty žebírek (cca 1.25 – 1.5 kg) • 125 ml teriyaki omáčky Příprava Noc před plánovanou přípravou pokrmu...
Rubbed Ribs West Coast Style / Žebírka a la West Coast Suroviny na přípravu Směs na žebírka : • 3 skořicové lusky • 60 ml anýzu • 60 ml fenyklu • 60 ml celého pepře • 90 ml hnědého cukru • 2 pláty žebírek (cca 1.25 – 1.5 kg) • 125 ml teriyaki omáčky Příprava Noc před plánovanou přípravou pokrmu...

leták

28.01.2013 17:41
lleták1m.doc1.docx (1 007,3 kB) letak2m.doc1.docx (2,1 MB)    

Udírna Bradley video

28.01.2013 17:23
https://www.youtube.com/watch?v=Ytl0tCLpgbM&list=UUegK3JsEj-xbitQ8Wdk0EAA

Udírny Bradley a D.E.M.S.

28.01.2013 17:18
Digitální udírna Bradley, Manuální udírna D.E.M.S. na štěpky
Pak nás kontaktujte pro více nezávazných informací. Rozhodnutí, zda chcete ušetřit, necháme na základě získaných informaci, zcela na Vás.
Uzení s udírnami Bradley nabývá nového rozměru, pokud zvážíte jednoduchost jejich používání. Zkoušeli jste již uzenou zeleninu? Nebo žampiony? Oříšky?Nebo dokonce vlastní uzený sýr? Všechny tyto potraviny se udí studeným kouřem za relativně nízké teploty. Nevyžadují zdaleka tak dlouhou dobu...

Napište nám!

28.01.2013 15:04
Byli jste u nás spokojeni? Chcete se s námi podělit o své zkušenosti? Chcete získat více informací? Neváhejte a napište nám. Vaše názory jsou cennými podněty k neustálému zlepšování našich služeb. Navíc jakákoliv pochvala od spokojeného zákazníka je nejlepší odměnou naší práce.
Záznamy: 11 - 20 ze 21
<< 1 | 2 | 3 >>